1.Gün - İstanbul | Merzifon | Amasya
İstanbul Havalimanında saat 04.20 de buluşma Türk Havayollarının 06.20 deki uçağıyla Merzifon’a uçuş 07.45’de Merzifon’a varış. Sonrasında Amasya’ya hareket. Turumuza sırasıyla; 2.Bayezid Külliyesi, Emri Torumtay Medresesi, Burmalı Minareli Cami, Amasya Müzesi ve Mumyaları ziyaret ardından Öğle yemeği sonrasında Amasya Kalesi, Kız Kalesi, Kral Mezarları Yusuf Ağa Medresesi, Amasya Genelgesi Binası, Yalıboyu Konakları, Padişahlar ve Şehzadeler Müzesi, YIldız Hatun Bimarhanesi, Ferhat ve Şirin Su Kanalı, Bayezid Paşa Cami, Bülbül Hatun Cami ve Hamamı tur bitiminde akşam yemeği konaklama.
2.Gün - Amasya | Çorum | Yozgat
Otel’de alınan sabah kahvaltısından sonra, Çorum’a hareket Çorum turumuzda gezilecek yerler arasında Çorum Kalesi, Çorum Saat Kulesi, Malatya Ulucami (Murad-ı Rabi, Boğazköy Müzesi, Sahabeden Süheyb Rumi ve Kerebi Gazi Türbeleri, Yazılıkaya Tapınağı, Alacahöyük, Hattuşaş sonrasında Öğle yemeği ardında Yozgat’a hareket Yozgat’da sırasıyla; Çapanoğlu Cami ve Türbesi, Çapanoğlu Hamamı, Hamidiye Çeşmesi, Saat Kulesi, Başçavuş Cami, Yozgat Müzesi ve Tarihi Konak ziyaret ettikten sonra akşam yemeği konaklama.
3.Gün - Yozgat | Kayseri | İstanbul
Otel’de alınan sabah kahvaltısından sonra Kayseri’ye hareket. Kayseri turumuzda sırasıyla; Gevher Nesibe Şifahanesi, Gıyasiye Medresesi ve Selçuklu Müzesi, Kurşunlu Cami (Mimar Sinan Eseri), Sahibiye Medresesi (Selçuklu Veziri Sahip Ata), Mahperi Hatun Külliyesi (Cami, Medrese, Türbe, Hamam), Seyid Burhaneddin Hz. Türbesi ve Selçuklu Kabristanı, Camii Kebir (Kayseri Ulucami), Danişmentli Melik Mehmet Gazi Türbesi, Vezir Han (Nevşehirli İbrahim Paşa’nın 3 Avlulu Kervansarayı), Fatih Sultan Mehmet Bedesteni, Kayseri İç Kalesi, Müzesi ve Fatih Kale Mescidi, Hatuniye (Mısri Hatun) Medresesi, Eretneoğulları ve Doğa Hatun Medresesi ve Kümbeti sonrasında Havalimanına hareket. Türk Havayolları tarifeli uçağı ile saat 22.20 de İstanbul’a uçuş ve 23.55’de İstanbul’a varış.
Fiyata dâhil olan hizmetler;
Fiyat dâhil olmayan hizmetler;
AÇIKLAMALAR
- Tek kişilik oda farkı 4.000 TL dir.
- Uçak bileti istenmediği takdirde tur ücretinden 5.000 TL düşülmektedir.
- (0 - 2 yaş 1000 TL) (3 - 8 yaş 15.000 TL yataksız ) (9 - 11 yaş 25.000 TL)
- Tur başlangıcına 10 gün kala tüm ödeme alınır
- Tur başlangıcına son 3 gün yapılan iptallerde her hangi bir geri ödeme yapılmaz.
Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için çerez politikamızı inceleyebilirsiniz.